Kennismaken met NLP

Ondernemen klinkt zo makkelijk. Maar is dat ook zo? Toen ik in 2011 begon dacht ik dat doe ik wel even. Ik ben een coach en kan iedereen helpen. Al snel kwam ik tot de conclusie dat er veel meer bij kwam kijken. Na diverse opleidingen in coaching en marketing gevolgd te hebben ben ik gegroeid tot de persoon die ik nu ben. Met name NLP heeft mij zoveel inzichten gegeven op zowel persoonlijk als zakelijk vlak dat ik daar het meest in gegroeid ben. Ik ben als coach zoveel gegroeid dat ik mensen veel sneller kan helpen doordat ik ze sneller naar een oorzaak kant krijg. Daar werd mijn leven zoveel makkelijker van dat ik in 2014 dacht dit zouden meer mensen moeten weten, meer ondernemers gebruik van kunnen maken.

 

“De eerste stap begint bij jezelf”

 

Sinds 2014 leer ik ondernemers hoe zij meer uit zichzelf en uit hun onderneming kunnen halen. Ze coachingstools aangeleerd krijgen waardoor ook zij meer resultaat behalen met hun cliënten. Hoe ze sterker in hun schoenen staan en weten wie zij als coach en als ondernemer zijn. In de eerste instantie alleen met coaching en daarna met het aanbieden van trainingen en coaching.

Want waarom zou ik dit alleen bij mijn eigen cliënten doen als er op het moment dat ik anderen opleid hetzelfde te doen er uiteindelijk veel meer mensen geholpen worden.

Om je te laten zien wat NLP is en wat dit voor jou kan betekenen organiseren we deze workshop Kennismaken met NLP.

 

Waarom zou je meer willen leren over NLP?


  Je hebt wel eens gehoord of gelezen van NLP en je bent nieuwsgierig naar wat het eigenlijk is

 √ Je communicatie naar anderen is niet altijd zoals je het bedoeld hebt, daar zou je wat mee willen

 √ Je hebt soms moeite om het gedrag van anderen te begrijpen, ook in reflexie naar jezelf

 √ Je wilt een doel halen maar het lukt niet altijd?

Angelique is kundig, veelzijdig en gedreven. Zij heeft veel inzicht om o.a. problemen van andere mensen inzichtelijk te maken, oplossingen hiervoor aan te dragen en hen te begeleiden.

Bert

Samen met een collega heb ik een introductie cursus NLP gevolgd bij Angelique. De cursus was duidelijk, betaalbaar en ik heb er veel van opgestoken. Angelique is een plezierige persoonlijkheid, de sfeer tijdens die dag was prima. Ook de lunch was goed verzorgd. Al met al een geslaagde dag!

Corina

Wat ga je in deze GRATIS workshop leren?


  Wat is NLP

√  Je krijgt inzicht hoe communicatie werkt

√  Je leert hoe het brein de informatie filtert die bij je binnenkomt

√  Je leert hoe je verbinding kan maken met wie dan ook

 √  Je krijgt inzicht in het gedrag van jezelf en van anderen

√  Je krijg informatie over de te volgen opleidingen

√  Je maakt kennis met de trainer

Deze introductie workshop is bedoeld om je te laten zien hoe NLP jou kan helpen je communicatie te verbeteren, om zo je werk makkelijker te maken en daardoor weerbaarder in je leven te staan. Deze introductieworkshop is geschikt voor iedereen die iets over NLP wil weten en leren.

Hierna is nog gelegenheid om vragen te stellen en /of nader kennis te maken met de trainer van de NLP Box onder het genot van een kopje koffie of een kopje thee.

Praktische informatie

 

Duur        :1 dag van 10.00 tot 13.00 uur
Datum     : najaar 2019
Locatie    : Vianen
Kosten     : GRATIS inclusief koffie en thee.

Hierna is nog gelegenheid om vragen te stellen en /of nader kennis te maken met de trainer van de NLP Box onder het genot van een kopje koffie of een kopje thee.

Voor nadere informatie kan je met ons contact opnemen via info@nlpbox.nl.

 

Pin It on Pinterest

Share This