NLP Practitioner

Een training voor budgetcoaches

Opleiding NLP Practitioner

Deze modulaire NLP Practitioner is voor een budgetcoach of schuldhulpverlener die aan de slag wil met zijn of haar persoonlijke ontwikkeling en coachings-skills. Door je coachings technieken aan te leren, balans te vinden tussen je bedrijf en jezelf, nascholingsdagen en intervisiegroepen kan je door toepassen van NLP, jouw communicatie verbeteren en tegelijkertijd daarmee ook het gedrag van jezelf en dat van je klanten. Hierdoor creëer je rust en balans in wie je bent, je zit simpelweg lekkerder in je vel waardoor je sterker wordt en je klanten sneller kan coachen naar positief resultaat.

Waarom een NLP Practitioner opleiding?

je wilt nog zelfverzekerder worden dan je nu al bent;
je wilt nog sneller conflicten kunnen oplossen;
je wilt jezelf en de ander beter leren begrijpen;
je wilt met negatieve ervaringen uit het verleden aan de slag;
je wilt je eigen sterke punten nog sterker maken;
je bent zelf budgetcoach en/of schuldhulpverlener en je wilt NLP toevoegen als tool;
je bent nieuwsgierig wat NLP je zal brengen
 je zoekt een methode je klanten effectiever en sneller kan coachen

Bewaren

 

      Wat leer je in een NLP practitioner training?

Tijdens de opleiding tot NLP Practitioner leer je om op een effectievere manier te communiceren. Korte theoretische inleidingen worden afgewisseld met veel oefeningen. NLP moet je vooral doen! Dan leg je een basis voor de vertaalslag naar je eigen situatie, privé en/of werk. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal.

Hoe leuk zou het zijn als je in staat zou zijn om door gebruik te maken van de NLP-technieken:

 je lekkerder in je vel zit, krachtiger en zelfverzekerder wordt;
√ je nog effectiever kunt communiceren, zowel zakelijk als privé;
je op een andere manier naar je werk kan kijken waardoor deze nog leuker wordt;
je mensen nog effectiever kunt coachen;
je weet welke beperkende overtuigingen je hebt en hoe je deze effectief kunt inzetten/veranderen om in beweging te komen;
je jezelf op een andere manier kan presenteren waardoor je sneller verbinding maakt met de mensen;

Kort theoretische inleidingen worden afgewisseld met oefeningen. Hierdoor wordt de toepassing van NLP-technieken van jezelf en
kan je dit al snel zelf gebruiken. NLP leer je namelijk het beste door het te ervaren en te doen.

    Inhoud en programma NLP Practitioner opleiding

Module 1

Jouw roadmap naar succes

Start in: 2018

In deze module ga je aan de slag met jezelf. Je ontdekt wat je eigen beperkende overtuigingen zijn, wat je gedragsstijl, je leerstijl en wat je drijfveren zijn en hoe je dit toepast bij je cliënt.
Deze module is 3 dagen.

Meer informatie

Module 2

Het geheim van vragen stellen

Start in: 2018

In deze module ga je leren hoe je vragen kunt stellen, motivational interviewing geconbineerd met NLP en leer je alles over taal en hoe je je eigen taalgebruik kunt aanpassen op de ander. Deze module is 2 dagen.

Meer informatie

Module 3

Omgaan met weerstand

Start in: 2018

In deze module ga je aan de slag hoe je om kunt gaan als je weerstand ervaart bij je cliënt. Je leert of er een positieve intentie is bij je cliënt, wat er achter dit gedrag zit.
Deze module is 2 dagen.

Meer informatie

Module 4

Effectief coachen

Start in: 2018

In deze module ga je aan de slag met hoe je je cliënten op een positieve manier effectief kan coachen en hoe je sneller verbindingen kan maken.
Deze module is 2 dagen.

Meer informatie

Module 5

De ander positief beïnvloeden

Start in: 2018

In deze module leer je hoe je jezelf en de ander positief kan beïnvloeden. Hoe je meer resultaat behaald met minder energie.

Deze module is 2 dagen.

Meer informatie

Module 6

Patronen herkennen en doorbreken

Start in: 2018

In deze module ga je aan de slag met wat patronen zijn, hoe deze patronen werken wat je kunt doen om deze te veranderen.

Deze module is 2 dagen.

Meer informatie

Deze modulaire NLP practitioner opleiding wordt gegeven in het weekend. De opleidingen NLP duren 13 dagen verdeeld over 6 verschillende modules. Deze modules zijn ook los te volgen.

Dat is inclusief een dag herhaling en een afsluitende dag. Deze laatste dag staat in het teken van een examen, zowel schriftelijk als praktijk. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je NLP weet te gebruiken. Na goed doorlopen van dit examen ontvang je een certificaat.

Praktische informatiepractitioner

Duur                     : 13 dagen
Datum                  : 2018
Locatie                 : Omgeving Utrecht of Amersfoort
Kosten                 : € 1925,-

Erkende opleiding NLP
De opleiding is erkend door American Board of NLP.

Fiscale voordelen
Bekijk de fiscale voordelen die je bij het volgen van onze NLP opleiding kunt aanvragen. In veel gevallen betaalt de fiscus mee aan jouw opleiding.

Via de werkgever
Vaak zijn werkgevers bereid een (gedeelte) van de kosten en tijd voor hun rekening te nemen. Heb je hierbij onze hulp nodig? We kunnen hierin met je meedenken. Neem hiervoor gerust contact met ons op via de mail of bel of whats-app naar 06-41034793.

Neem vrijblijvend een optie
Weet je het nog niet zeker?  Reserveer een plaatse tot je een beslissing hebt genomen. Je kunt altijd een kosteloos gesprek met een ons inplannen, dan nemen we met je door of de opleiding past bij je verwachtingen en doelen.

Eerst kennismaken?
Je bent natuurlijk welkom kennis met ons te maken. Dit kan door deel te nemen aan Kennismaken met NLP of in een persoonlijk gesprek. Voor nadere informatie kan je met ons contact opnemen via info@nlpbox.nl

Bewaren

Bewaren

Heb je nog vragen?

6 + 15 =