Wie ben ik

Ik ben Angelique Lijffijt, getrouwd en moeder van 2 heerlijke pubers. In 2011 ben ik begonnen als budgetcoach en net als iedereen die net start wilde ik iedereen helpen. Al snel had ik in de gaten dat ik coachingsskills miste om mijn cliënten echt goed te kunnen begeleiden. En dus ging ik op zoek naar andere opleidingen. Nadat ik een lifecoach opleiding had afgerond kwam ik in aanraking met NLP. Dat zorgde ervoor dat ik de coachingstechnieken leerde om mijn cliënten als budgetcoach echt goed te helpen. Dat ging soms zo snel dat ik er zelf verbaasd over was. Echter had het mij zelf ook heel veel opgeleverd. En dus ging ik verder in de NLP en leerde zoveel mogelijk. NLP voor kinderen, hypnotherapie, timeline en uiteindelijk ook als internationaal trainer. Ik had een nieuw doel gevonden. 

Want als trainer kon ik uiteindelijk veel meer mensen met geldproblemen helpen als ik financiële zorgverleners ging trainen om sneller resultaat te boeken met hun cliënten. Al heel erg lang ben ik geïntereseerd waarom de een wel meegaat in veranderingen en de ander niet. Hoe dit werkt in het brein. En hoe meer ik daarover leer, hoe interessanter het wordt. En deze kennis wil ik heel graag overbrengen. Daarnaast ben ik bestuurslid bij de landelijke branchvereniging NVVBS om zo ook iets te kunnen betekenen voor dit prachtige beroep.

  • Trainingen 80% 80%
  • Bestuurslid NVVBS 65% 65%
  • Freelance trainer 40% 40%
  • Budgetcoaching 15% 15%

Wat doe ik

Ik heb veel opleidingen en trainingen gevolgd en deze ingezet als trainer en coach. Ik zet mijn kennis en ervaring in voor iedereen die zich wil ontwikkelen. Mijn passie is om het beste uit jezelf te halen zodat je de juiste stappen voorruit kan maken en je te laten inzien hoe je door gebruik te maken van de NLP technieken je dit kunt bereiken.  Hoe je je coachingsskills kan gebruiken om sneller verbinding te maken met je cliënt. 

Door verschillende trainingen aan te bieden leer ik je wat nodig is om je cliënt sneller naar een bepaald resultaat te coachen. Om te coachen op de oorzaak en niet de gevolgen. Daarbij kijk ik ook wie jij bent als ondernemer. Wat jouw identiteit is en hoe je dit optimaal kan inzetten. Om ervoor te zorgen dat je morgen beter bent dan gisteren.

“De eerste stap begint bij jezelf”

Contact

4 + 6 =

Contactinformatie

Trainingscentrum

voor trainingen en coaching

Mijlweg 7

4131 PJ Vianen

06-41034793

www.nlpbox.nl

KvK nr.: 54607523

Pin It on Pinterest

Share This