De trainingen

Een training voor budgetcoaches

Onze workshop en trainingen zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Hoe leuk zou het zijn als je in staat zou zijn om door deel te nemen aan onze workshops en trainingen

  • je nog effectiever kunt communiceren, zowel zakelijk als privé;
  • je mensen nog effectiever kunt coachen;
  • je op een andere manier naar je werk kan kijken waardoor deze nog leuker wordt;
  • je jezelf op een andere manier kan presenteren waardoor je sneller verbinding maakt met de mensen die iets voor je kunnen betekenen;
  • je eigen identiteit als coach ontdekt;
  • je eigen bedrijf een flinke boost krijgt;

Wat levert het je op

Door zowel de persoonlijke aandacht tijdens de trainingen als de interactie in de groep, gecombineerd met de opdrachten, krijg je inzicht in hoe onder meer NLP (voor jou) werkt en hoe je dit effectief in kunt zetten. Daarmee zet je de eerste stap naar je persoonlijk resultaat.

Incompany

Onze workshops en trainingen verzorgen wij ook op maat afgestemd op jouw behoeften. Neem gerust contact met ons op voor nadere informatie.

Bekijk hieronder ons trainings-aanbod

Kennismaken met NLP

In een dag maak je kennis met NLP. Je leert hoe je effectiever kunt communiceren en leer je over het gedrag van jezelf en van anderen. Daarnaast kan je door NLP te gebruiken weerbaarder in het leven komen te staan.
Deze workshop is gratis.

Ontcijfer je klant

Je leert in de deze opleiding alle coachingstools die je nodig hebt om je cliënten succesvol te kunnen coachen. Je kunt dit per module volgen. Daarnaast krijg je Yoga en Bars om te ontspannen en elementen om met jezelf aan de slag te gaan.

NLP Practitioner voor SHV'ers

Deze NLP Practitioner is speciaal voor budgetcoaches en schuldhulpverleners. Het is een gecerificeerde opleiding van 13 dagen. Na afloop ontvang je een diploma als NLP practitioner.
Deze opleiding is erkend door the American Board of NLP

Masterclass Sneller resultaat met je klant

Je leert hoe je in korte tijd inzicht krijgt in wat anderen beweegt en hoe je daar op een snelle en effectieve manier inzicht in kan brengen bij de ander. Het helpt de ander vervolgens weer om de effectieve verandering te realiseren

Masterclass Bouw aan je eigen bedrijf

Met de masterclass krijg je 2 dagen training en ga je het direct toepassen op jouw eigen bedrijf. We kijken naar jouw passie, je doelgroep en je diensten. Hoe ga je jouw bedrijf zo in de markt zetten dat je meer klanten en meer omzet gaat realiseren?

Incompany trainingen

Al onze trainingen kunnen incompany worden verzorgd. We komen graag langs om uw wensen en voorkeuren met u te bespreken. We maken vervolgens een training naar aanleiding van uw behoefte.

Op alle trainingen gelden onze algemene voorwaarden

Heb je nog vragen?